Echipamente și accesorii pentru creșterea animalelor de laborator

Talas

În calitate de experti în sectorul creșterii si îngrijirii animalelor de laborator, Zoonlab vă oferă o gamă diversificată de materiale de cuibărit și îmbogățirea mediului. Toate așternuturile și materialele de cuibărit din gama noastră au fost selectate cu cea mai mare grijă pentru a asigura utilizarea adecvată pentru creșterea animalelor în scopuri științifice, în special acolo unde trebuiesc respectate standardele stricte GLP.

WoodShavingMix 

Wood Shavings Mix a fost special gîndit pentru utilizarea în mediul animalelor de laborator, este recomandat în toate tipurile de cuști și incinte, este autoclavabil și ușor de manevrat. Acest talaș de calitate din lemn moale este un substrat confortabil fără praf, limitează contactul animalului cu excrementele sale și este foarte absorbant și ușor de îndepărtat dupa utilizare.

 

 WoodShavingMix

Talașul perfect pentru bunăstarea animalelor, asigură izolarea și, prin urmare, permite animalului să se termoregleze.

In plus Wood Shavings Mix, este un talaș natural de înaltă calitate din lemn de conifere, care pe lîngă condițiile optime de creștere, dezvoltare și stimulare a activității ofera și foarte bune condiții pentru construirea cuiburilor. Aceste condiții de cuibărit necesare bunăstării animalelor au fost obținute prin atenta mixare a 5 kg de talas ECO BED F3 de granulație 2-4 mm împreună cu 2 kg de talas ANT-HS Hobelspan de granulație 2-30 mm.

Talaș conifer Wood ShavingMix 7 kg (5kg EcoBed F3 + 2kg ANT- HS)

Compozitie Mixt:                     5 kg la granulație 2-4 mm

                                           2 kg la granulație 2-30 mm„

Umiditate relativa:                  7-10%

Volum vrac/ unitate:                50 L

Nivel praf:                            <710 μm / < 0,02%

Retenție de umiditate:             ~1,85 l/kg in 24h

Ambalare in sac PP:                7kg/sac

Incărcare pe paleți:                 48saci/ palet

DETALII

Termen de livrare 45zile.

Derulează în sus