Echipamente și accesorii pentru creșterea animalelor de laborator

Bioluminescență și fluorescență imagistică VILBER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

VILBER NEWTON 7.0 este un sistem de imagistică optică extrem de precis și de sensibil, dedicat vizualizării aplicațiilor in vivo, in vitro și ex vivo. Diferiți corespondenți bioluminiscenți cum ar fi licuricii luciferaza și mulți reactivi moleculari fluorescenți pot fi utilizați pentru a vizualiza și urmări dezvoltarea tumorii, a bolilor sau a inflamațiilor, pentru a targeta moleculele către nanoparticule sau pentru a urmări studiile de biodistribuție și farmacocinetică la animalele vii într-o manieră neinvaziv

Software intuitiv multi-utilizator

Proiectat de biologi moleculari, software-ul NEWTON 7.0 are caracteristici variate și vă ghidează rapid către funcțiile avansate într-o interfață de utilizator foarte ergonomică. Meniul simplu și ușor de înțeles este ideal într-un mediu multi-utilizator: este necesar doar un clic pentru a obține imaginea optimă.

În doar câțiva pași puteți navigați în modulele complete de analiză a imaginii pentru a cuantifica cu ușurință măsurătorile de semnal și pentru a obține datele maxime de cuantificare din mostrele dvs.

Gama de produse

Vilber este lider mondial în sectorul imagisticii moleculare și a echipat peste 20.000 de laboratoare din întreaga lume. Se estimează că 60.000 de oameni folosesc produsele noastre în fiecare zi în peste 100 de țări din întreaga lume.

Vilber Newton 7

Newton 7.0

Derulează în sus