Echipamente și accesorii pentru creșterea animalelor de laborator

Ultracongelatoare FRYKA

Soluții profesionale de răcire pentru uz profesional.

FRYKA-Kältetechnik este expertul propus de noi pentru proiectarea și construcția frigiderelor, congelatoarelor si a ultracongelatoarelor. Inca din 1967 compania Germana ofera produse de cea mai buna calitate in domeniul răcirii și înghețării gazelor, lichidelor și solidelor, avand toate abilitățile și tehnologia de laborator și analitică necesara pentru productia de echipamente in serie sau la comanda in functie de necesitatile si solicitarile clientilor.

Produse standard FRYKA

Soluția potrivită pentru fiecare cerință!

Datorită ușurinței lor în utilizare, unitățile standard Fryka sunt recomandate în cazul în care este necesară o tehnologie de răcire de înaltă calitate, puternică și fiabilă, în laboratoare, clinici, laboratoare de testare a materialelor precum și in industrie.

Numărul larg de unități standard Fryka pentru răcire sau congelare este rezultatul cooperării intensive cu companii de top din cercetare și din industrie. În cazul în care nu găsiți exact ceea ce aveți nevoie in portofoliul de aparate standard Fryka, vă putem oferi soluția să modificați și să configurați unul dintre aparatele noastre special pentru a vă satisface cerințele aplicației dumneavoastră.

EXEMPLE DE UTILIZARE FRYKA

Soluțiile de răcire FRYKA sunt utilizate pentru răcirea gazelor, lichidelor sau solidelor. Aplicațiile din acest domeniu sunt extrem de variate: tehnologie de laborator și analitică, industrie, biotehnologie, tehnologie medicală, farmaceutică, industria petrochimică și industria alimentară, testarea materialelor, protecția mediului și tehnologia mediului.

Echipament de Laborator

Congelatoare de laborator

Congelatoarele FRYKA sunt utilizate, de exemplu, în laboratoarele de biologie moleculară. În plus față de microorganismele crioconservate dintr-o colecție de tulpini, poate fi stocată o bibliotecă de genom ADN. Deosebit de util din punctul de vedere al utilizatorului este faptul că, unitatea este compactă de birou, echipamentul poate fi plasat direct în laborator, evitând drumul pana la o unitatea centrală de congelare. De asemenea, eșantioanele nu trebuiesc răcite pentru transport la laborator. Într-un laborator de cultură celulară, un congelator de -80 ° C a fost utilizat pentru celulele sensibile, cum ar fi celulele de mamifere, pentru a le îngheța în condiții controlate. Proteinele sensibile precum anticorpii sau citokinele sunt stocate în aceste dispozitive pentru a garanta viața lungă și activitatea proteinelor.

Racire adeziv

Adezivul conductiv electric (silver conductive adhesive) utilizat pentru îmbinarea componentelor SMD este utilizat, de exemplu, în industria auto, medicală și aerospațială. Deoarece uscarea acestor adezivi depinde de temperatură, companiile producătoare trebuie să se asigure că unitățile adezive sunt depozitate la -40 ° C, altfel nu se poate garanta îmbinarea sigură a componentelor SMD. Fryka vă oferă o unitate de depozitare sigură pentru acest adeziv conductiv, prin congelatoarele cu capacități de 2-100 litri. Cu opțiunea de înregistrare a temperaturii, menținerea condițiilor de depozitare necesare este documentată și oferă trasabilitatea produsului. Mini-congelatoarele cu maximum 8 litri care economisesc spațiu, sunt ideale pentru utilizare direct la locul de muncă.

Dilatarea termică

Dilatarea termică (anterior contracției la rece) este utilizată pentru realizarea conexiunilor solide între două componente. Pentru a răci partea relevantă, clienții noștri folosesc diferite congelatoare FRYKA. În timpul încălzirii părții interioare la temperatura camerei, aceasta se va extinde din nou, astfel încât ambele părți sunt presate și unite împreună una cu cealaltă. Extinderea este în intervalul fracțiilor de milimetri.

Derulează în sus