Echipamente și accesorii pentru creșterea animalelor de laborator

Sisteme de incinte personalizate

  • SISTEME DE INCINTE
Incinte ZoonLAB Romania

De zeci de ani ZOONLAB a fost un furnizor de sisteme de incinte de primă clasă pentru primate, câini, pisici și alte animale.

Toate sistemele noastre de incinte sunt proiectate individual, construite, fabricate și asamblate intern, întotdeauna cu accent pe bunăstarea și protecția oamenilor și a animalelor. Sistemele ZOONLAB sunt un exemplu ideal al calității pe care o așteptăm de la eticheta „Made in Germany” și sunt cunoscute pentru durata lor lungă de funcționare, funcționarea ușoară și soluțiile de detaliu excepționale.

Notă: Puteți găsi mai multe informații în fișele noastre de date (PDF) de la sfârșitul paginii .

  • SISTEME DE INCINTE PENTRU CÂINI
Incinta adapost caini

Încintele pentru câini sunt, în general, proiectate individual, pentru a răspunde nevoilor specifice ale unei stațiuni științifice de creștere a animalelor. Ele respectă toate cerințele directivei Uniunii Europene.

Cuștile sunt fabricate primordial din oțel inoxidabil cu durată lungă de viață și ușor de curățat, materiale plastice speciale și sticlă.

Separatoarele și ușile glisante permit, de asemenea, separarea grupurilor de câini sau cazarea individuală a animalelor.

  • CUȘTI CU BALCON PENTRU PRIMATE
Incinte primate

Gama de produse ZOONLAB dispune de sisteme de incinte pentru marmote, macaci și alte primate. Toate cuștile sunt fabricate din oțel inoxidabil, plastic și sticlă, oferind fiabilitate și funcționalitate maximă.

Aceste sisteme pot fi echipate cu balcoane de vizionare, facilități de alpinism, zone liniștite și numeroase alte opțiuni pentru bunăstarea animalelor. Gama noastră de incinte pentru primate este completată de jucării dezvoltate special pentru primate.

  • INCINTE PENTRU ANIMALE MAI MARI
Incinte cabaline si animale mari

Cerințele pentru creșterea porcilor, vitelor, cailor și altor animale pot varia foarte mult. ZOONLAB oferă cea mai largă gamă posibilă de soluții.

Toate aceste sisteme de lungă durată sunt sigure și ușor de curățat.

MAI MULTE INFORMATII:

Incinte caini primate si animale mari (PDF)

Derulează în sus