Echipamente și accesorii pentru creșterea animalelor de laborator

Sisteme de flux al aerului

  • SOLUȚII DE FLUX AL AERULUI
IVC ZoonLAB Romania

În vederea asigurării bunăstării animalelor, ZoonLAB oferă soluții de flux al aerului pentru o largă gamă de specii.

Toate aceste produse sunt apreciate pentru fiabilitatea lor operațională excelentă, manipularea ușoară și costurile de operare reduse. Acestea au fost dezvoltate în cooperare cu clienții pentru a crea condiții controlate și replicabile de creștere a animalelor.

Notă: Puteți găsi mai multe informații în fișele noastre de date (PDF) de la sfârșitul paginii .


  • SOLUȚII IVC PENTRU ROZĂTOARE
IVC-uri sisteme complete cu filtrare aer

ZoonLAB furnizează o gamă largă de soluții IVC pentru șoareci și șobolani, compuse dintr-un sistem de cuști (tavă, capac, filtru superior) așezate ordonat și cu posibilitate de suprapunere de până la patru rafturi, o unitate de filtrare și de pompare a aerului, precum și diverse accesorii.

Toate sistemele sunt ușor manevrabile și asigură o siguranță deosebită pentru oameni și animale. Costuri de operare sunt reduse datorită unor intervale de întreținere deosebit de lungi, de obicei de 12 până la 16 luni. Aceste sisteme de creștere oferă, de asemenea, o vizibilitate excelentă a animalelor și schimbarea rapidă a sticlei de apă.


  • SUFLANTA IVC VENT LT BIO AS
Filtrare aer IVC-uri

Unitățile ZoonLAB de filtrare si distribuție a aerului se caracterizează prin fiabilitate si o funcționarea ușoară. Spre deosebire de produsele altor furnizori, toate unitățile noastre sunt controlate prin presiune, maximizând astfel siguranța de funcționare a spațiului de locuit al animalelor datorită unei surse de aer fiabile.

Parametrii importanți, cum ar fi rata de schimbare a aerului, debitul volumului, condițiile de presiune, temperatura și umiditatea sunt monitorizate cu limite de alarmare maxime și minime, asigurând practic siguranța maximă pentru animalele dumneavoastră.


  • SISTEM DE CLIMATIZARE CONTROLATĂ NG UNIPROTECT
Creșterea animalelor SPF UIPROTECT ZoonLAB

Sistemul UNIPROTECT NG a fost special dezvoltat pentru creșterea rozătoarelor SPF în condiții de climatizare controlată .

Sistemul dispune de control al umidității și încălzirii, permițând programarea unui ciclu de zi / noapte în scopul asigurării condițiilor climatice și de iluminare replicabile – de exemplu pentru studii circadiene. Un regulator sensibil de presiune menține bariera de presiune către spațiul de depozitare a animalelor și asigură o funcționare sigură în presiune pozitivă sau negativă. Filtrele HEPA din clasa H14 curăță aerul de alimentare și de evacuare, minimizând riscul de contaminare microbiologică.

  • STAȚIE DE SCHIMBARE A CUȘTILOR SAFECHANGE
Hotă de lucru ZoonLAB

Stația de schimbare a cuștilor SAFECHANGE a fost special dezvoltată pentru creșterea rozătoarelor. Poate fi utilizată pe o parte sau pe ambele părți și are reglare electrică a înălțimii. Protecția optimă a oamenilor și a animalelor este asigurată de cele două unități de suflare ale stației și de cele două filtre HEPA de clasă H14, minimizând riscul de contaminare microbiologică.

În cazul utilizării unilaterale, SAFECHANGE îndeplinește cerințele de clasă II ale dulapului cu flux laminar. De asemenea, stația de lucru, se caracterizează prin fiabilitate si nivel scăzut al zgomotului, aceasta fiind deosebit de silențioasă.


  • LINIE DE EUTANASIERE – CO2 BOX
Animale de laborator BOX CO2

Linia CO2 Box permite eutanasierea rozătoarelor mici de laborator printr-un proces replicabil care utilizează gaze CO2 și O2. Acesta respectă toate prevederile legale. În plus față de secvențele de proces pre-programate ale liniei de eutanasiere pot fi efectuate până la 20 de programe personalizate. La cerere, toate procesele pot fi înregistrate.


  • LINIE DE EUTANASIERE – GASDOCUNIT CO2
EUTANASIERE – GASDOCUNIT CO2

Operațiunea este ușoară, rapidă și complet automatizată. Configurarea se poate face imediat și cu puțin efort. De îndată ce dispozitivul este conectat la sursa de alimentare cu energie electrică și gaz, acesta este gata de utilizare. Disponibil si pentru sistemele IVC de la diferiți furnizori!

romania CONVENTIONAL SYSTEMS romania Cages animal laboratory Romania ENRICHMENT romania CLEANING SYSTEMS botels animal cleaning cages IVC cages romania ivc cages air flow animal romania rodents romania rats roamnia rabbit cages romania guinea pigs cages romania bottles animals laboratory romania Laboratory Animal Equipment romania

MAI MULTE INFORMAȚII:

Sisteme filtrare aer pentru IVC (PDF)

Custi si carucioare pentru IVC Ventilate (PDF)

Crestre SPF a animalelor laborator (PDF)

Hotă de lucru_schimbarea custilor (PDF)

Sistem eutanasiere CO2 BOX (PDF)

Sistem eutanasiere CO2 CUSCA (PDF)

Derulează în sus