Echipamente și accesorii pentru creșterea animalelor de laborator

Sisteme de creștere convenționale

  • SISTEME CONVENȚIONALE PENTRU CREȘTEREA ROZĂTOARELOR
Sisteme de crestere animale ZoonLAB Romania

Oferim o vastă selecție de soluții convenționale și accesorii pentru creșterea și îngrijirea șoarecilor, șobolanilor, hamsterilor, cobailor și iepurilor. Toate soluțiile noastre sunt dezvoltate împreună cu clienții noștri, în special pentru a satisface cerințele lor privind creșterea animalelor în scopuri științifice, cu respectarea normelor și reglementărilor internaționale.

Gama noastră de produse este formată din cuști, capace de tip grilaj din oțel inoxidabil, capace cu filtru, sticle și capace pentru apă și rafturi din oțel inoxidabil.

Notă: Puteți găsi mai multe informații în fișele noastre de date (PDF) de la sfârșitul paginii .


  • CUȘTI PENTRU ROZĂTOARE MICI
Cusca rozatoare

Portofoliul nostru de produse conține o gamă largă de cuști cu o varietate de dimensiune și înălțimi, toate optimizate pentru diferite specii de rozătoare, în funcție de greutatea și dimensiunea lor. Cuștile din plastic asigură cele mai bune condiții pentru îngrijirea animalelor de laborator. Oferim cuști de tip I-IV în conformitate cu standardul european, precum și alte tipuri de cuști.

Din anii 1960 fabricăm cuști pentru animale din policarbonat. Acest material este transparent,rezistent la șocuri și autoclavabil la teperaturi de până la maximum 121 °C. În prezent, cuștile noastre pot fi fabricate și din polisulfonă (PSU) – autoclavabilă la max 134 °C, polieterimidă (PEI) – autoclavabilă la max. 143 °C sau polifenilsulfonă (PPSU) – autoclavabilă la max 143 °C.


  • CAPACE DE TIP GRILAJ DIN OȚEL INOXIDABIL
Cacap tip grilaj cusca ZoonLAB

Capacele noastre de tip grilaj sunt fabricate din oțel inoxidabil pentru a garanta acoperirea sigură a cuștilor. Capacele sunt proiectate cu un spațiu dedicat pentru hrană și unul pentru sticlele de apă. Puteți alege între separatoare fixe, articulate sau variabile.

Aceste capace de tip grilaj sunt fabricate din oțel inoxidabil AISI 304 pentru a asigura o durată lungă de viață și sunt, de asemenea, ușor de manevrat și de stivuit.


  • CAPACE CU FILTRARE
Capac cusca cu filtru ZoonLAB

Capacele noastre pentru cuști sunt echipate cu tampoane de filtrare, creând o barieră eficientă împotriva particulelor, cu scopul de a asigura atât protecția oamenilor cât și a animalelor. Având o suprafața foarte mare acoperită cu filtru, capacul asigură schimbul fiabil de gaze și minimizează concentrația de gaze toxice din interiorul cuștii.

Cușca și capacul cu filtru formează o unitate care poate fi autoclavată. Unitățile sunt ușor de manevrat, iar tampoanele de filtrare se pot schimba periodic.


  • STICLE DE APĂ ȘI CAPACE
Sticla apa ZoonLAB

Primele sticle de apa ZOONLAB au fost produse acum 45 de ani, calitatea superioară a acestora fiind recunoscută încă de atunci. În prezent, sticlele noastre de apă sunt fabricate din policarbonat sau polisulfonă și sunt optimizate pentru o varietate de tipuri de cuști și necesități. Sticlele au gâtul conic și sunt prevăzute cu un inel de silicon pentru etanșare.

Linia noastră de produse include, de asemenea, capace din oțel inoxidabil, prevăzute cu tuburi de diferite lungimi și diametre de deschidere.

Aceste produse durabile sunt ușor de manevrat și de curățat.


  • PODEA DE TIP GRILAJ PENTRU CUȘTI
Suport inox cusca

Pentru cazurile în care animalele trebuie să fie ținute fără să intre chiar în contact cu așternutul lo oferim podea de tip grilaj din oțel inoxidabil AISI 304 ridicată la 20 sau 30 mm.


  • RAFTURI DIN OȚEL INOXIDABIL
Raft Inox ZoonLAB

Rafturile din oțel inoxidabil ZOONLAB au un design practic, rulează extrem de ușor și au un ciclu lung de viață. Rafturile sunt disponibile fie ca rafturi universale reglabile pe înălțime, fie dimensionate pentru cuști standarde oferite la orice producător.

Aceste rafturi permit o vizibilitate excelentă în interiorul cuștilor, pot fi utilizate de pe una sau ambele părți și sunt echipate cu roți pivotante autoclavabile.


  • CĂRUCIOARE DE TRANSPORT ȘI COȘURI PENTRU STICLE DE APĂ
Cosuri sticle apa ZoonLAB

Cărucioarele de transport ZOONLAB și coșurile pentru sticle de apă fac lucrul cu sticlele mai ușor, mai rapid și cu mult mai puțin consumator de timp. În cărucioarele pot încăpea între 10 și 18 coșuri. Acestea pot fi echipate cu șine din plastic pentru o încărcare și descărcare mai silențioasă.

Gama de produse ZOONLAB cuprinde coșuri pentru toate sticlele de apă disponibile în mod obișnuit. Toate tipurile de coșuri de curățare pot fi combinate între ele și asigură montarea sigură și curățarea eficientă a sticlelor.


  • CUȘTI ȘI RAFTURI PENTRU COBAI
Carucioare rafturi si custi cobai

Pentru cobai ZOONLAB oferă soluții de rafturi cu 4 până la 10 cuști pe raft. Sistemele nostre cuprind rafturi mobile din oțel inoxidabil, tăvi din plastic Noryl sau Luran pentru cuști, grilaje frontale, grilaje de acoperire cu deschideri glisante și suporturi pentru hrană și apă. De asemenea, oferim o gamă largă de produse de îmbogățire a calității vieții și o bunăstare sporită a animalelor dumneavoastră.

Toate componentele sunt distincte pentru o manevrare ușoară, curățare rapidă și perioadă lungă de viață.


  • CUȘTI ȘI RAFTURI PENTRU IEPURI
Carucioare rafturi si custi iepuri

ZOONLAB oferă o serie de soluții de cuști special dezvoltate pentru iepuri în funcție de greutatea și dimensiunea lor. Pentru aceste cuști există o varietate de posibilități de combinare a tipului de podea și a înălțimii. Sistemele oferite constau în general în rafturi cu 2 sau 3 niveluri, tăvi din plastic Noryl sau Luran pentru cuști, zonă de odihnă la un alt nivel și suporturi pentru hrană și apă.

Modulele sunt ușor combinate între ele pentru creșterea în grup. De asemenea, oferim produse de creștere personalizate și optimizate pentru a satisface cerințele dumneavostră și nevoile animalelor dumneavoastră.


MAI MULTE INFORMAȚII:

Reveniti la Produse ZoonLAB

Derulează în sus