Echipamente și accesorii pentru creșterea animalelor de laborator

Sisteme de transport

  • SISTEME DE TRANSPORT PENTRU APROVIZIONARE, CURĂȚARE ȘI ELIMINARE A REZIDURILOR

Portofoliul ZoonLAB include o gamă largă de produse pentru diferite modele de creștere a animalelor precum și pentru alte domenii conexe furnizarii și eliminarii consumabilelor. Produsele noastre sunt optimizate pentru întreaga gamă de procese de lucru precum depozitare, transport, curățare și autoclavare. Dintre caracteristicile comune ale produselor noastre enumerăm manevrarea facilă, calitatea superioară și mobilitatea ridicată.

În plus față de soluțiile standard, ZoonLAB oferă și soluții adaptate nevoilor clienților pentru a optimiza utilizarea sistemelor de curățare și autoclavare. Toate produsele sunt fabricate în Germania.

Notă: Puteți găsi mai multe informații în fișele noastre de date (PDF) de la sfârșitul paginii .


  • CĂRUCIOARE DE TRANSPORT

Cărucioarele de transport ZoonLAB sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și modele diferite – deschise și închise, cu două sau trei niveluri și, opțional, autoclavabile.

Roțile cărucioarelor au un design special adaptat pentru a conferi o rulare lină, asigurând o împingere ușoară și un confort maxim la rulare.


  • CĂRUCIOARE AUTOCLAVABILE

ZoonLAB oferă cărucioare autoclavabile, deschise / închise, într-o varietate de modele și dimensiuni, destinate unei utilizări în diverse scopuri. Acestea sunt proiectate pentru capacitate mare de încărcare. Cărucioarele oferă o manipulare ușoară și o încărcare rapidă cu o mare varietate de tipuri de cuști sau alte articole pentru autoclavare.

Toate cărucioarele au patru roți pivotante, dintre care două pot fi blocate. Rolele au un design special care să asigure o rulare lină precum și posibilitatea de autoclavare până la 134 ° C.

Puteți găsi modele suplimentare în foaia de produs (PDF) de la sfârșitul paginii.


  • SISTEME DE TRANSPORT PENTRU CUȘTI

Aceste cărucioare compacte au funcția de cărucior manual și facilitează depozitarea și transportul cuștilor. Cărucioarele au capacitate mare de încărcare, stabilitate fermă a cuștilor și manevrabilitate excelentă. Sistemele sunt prevăzute cu două roți fixe și cu două roți orientabile.

Opțional sunt disponibile și huse speciale, autoclavabile, care oferă o protecție igienică suplimentară.

Portofoliul ZoonLAB include toate variantele pentru toate tipurile standard de cuști. Toate cărucioarele noastre pot fi autoclavabile.


  • SISTEME DE TRANSPORT COȘURI PENTRU STICLE DE APĂ

Sistemele noastre de transport al sticlelor de apă simplifică procesele de transport, curățare și autoclavare. Coșurile pentru sticle de apa rămân în căruciorul de transport. Șinele opționale din plastic simplifică încărcarea și descărcarea coșurilor și fac operațiunea mult mai silențioasă. Toate cărucioarele sunt echipate cu roți special concepute pentru a fi autoclavabile. Protecțiile autoclavabile de acoperire a cărucioarelor completează gama de produse. Sunt disponibile versiuni cu 10 până la 18 rafturi.

Puteți găsi modele suplimentare în fișa produsului „Transport-sticle-apa-FSK_2S_RO” (PDF) la sfârșitul paginii.


  • PUPITRU

Acest pupitru din oțel inoxidabil facilitează desfășurarea activității de documentare zilnică. Este utilizabil într-o varietate de scopuri în domeniul creșterii animalelor, fiind autoclavabil și echipat cu patru roți de rulare lină, dintre care două pot fi blocate.

Opțional pupitrul poate fi extins pentru a include un desktop înclinat, un compartiment pentru imprimantă, un sertar de stocare și o extensie pentru tastatură.


  • CĂRUCIOARE DE COLECTARE A DEȘEURILOR

Deșeurile zootehnice pot fi colectate cu ușurință cu acest cărucior din oțel inoxidabil, cu două niveluri. Nivelul superior are un buncăr pentru deșeuri cu un inel de prindere pentru a atașa o pungă standard de gunoi.

La fel ca toate cărucioarele ZoonLAB, acest model este, de asemenea, echipat cu patru roți cu rulare lină.


  • CONTAINER DE DEPOZITARE

Recipientele de depozitare din oțel inoxidabil ZoonLAB sunt utilizabile universal, de exemplu pentru furaje, așternuturi, alte produse de hrănire sau deșeuri. Volumul containerelor variază de la aproximativ 100 la 400 de litri. Fiecare cărucior este autoclavavil până la 134 °C și este prevăzut cu patru roți cu rulare lină, dintre care două pot fi blocate.


MAI MULTE INFORMATII:

Cosuri si carucioare pentru sticle apă (PDF)

Carucioare transport autoclavabile si unitati de lucru (PDF)

Derulează în sus