Echipamente și accesorii pentru creșterea animalelor de laborator

Consumabile și accesorii pentru îmbogățirea mediului de viață

  • ADĂPOSTIREA ȘI ÎMBOGĂȚIREA MEDIULUI DE VIAȚĂ

Materialul de așternut și cuib de înaltă calitate ZoonLAB este baza pentru bunăstarea animalelor dumneavoastră.

Notă: Puteți găsi mai multe informații în fișele noastre de date (PDF) de la sfârșitul paginii .


  • CĂSUȚE DE UNICĂ FOLOSINȚĂ PENTRU ROZĂTOARE

Aceste căsuțe de unică folosință oferă un adăpost excelent pentru rozătoare. Sunt realizate dintr-o celuloză special selectată, conformă cu standardul GLP și autoclavabilă. Sunt ideale pentru cuștile IVC.


  • CARAMIZI DE LEMN

Rozătoarele trebuie să rămână ocupate, iar aceste cărămizi reutilizabile din lemn satisfac în mod ideal nevoile lor de a roade, de a se ascunde și de a se cățăra. Sunt reutilizabile după schimbarea cuștilor și sunt codate pentru asigurarea trasabilității. Respectă standardul GLP și pot fi autoclavate. Dimensiunile disponibile sunt 5x1x1 cm sau 10x2x2 cm.


  • MATERIALE DE CUIBĂRIT

Materialele ZoonLAB satifac instinctul natural al rozătoarelor de a rupe ceea ce găsesc pentru a-și construi cuibul. Aceste cuiburi sunt produse din fibră de bumbac presată, sunt sterile, ambalate fără praf și ușor de manevrat. Sunt autoclavabile și pot fi depozitate pentru perioade mai lungi. Puteți găsi mai multe materiale pentru cuibărirea rozătoarelor în foaia de produs (PDF) de la sfârșitul paginii.


  • TALAȘ

Materialele pentru creșterea animalelor de laborator sunt curate și fără praf, autoclavabile și ușor de manevrat. Pot fi utilizate pentru cuștile IVC. Gama noastră de așternuturi este diversificată și conține atât așternuturi din talaș, fibre cât și din hârtie. „Aspen” și „Grade 6” impulsionează activitatea animalelor și construirea cuiburilor. „Nestpaks” este o combinație unică de așternut și pungi de hârtie de calitate superioară care stimulează animalele să devină ocupate și active prin ruperea pungilor de hărtie, construirea cuiburilor și împrăștierea așternutului. TALAȘ Wood Shavings Mix, este un talaș natural de înaltă calitate din lemn de conifere, care pe lîngă condițiile optime de creștere, dezvoltare și stimulare a activității ofera și foarte bune condiții pentru construirea cuiburilor.


  • TUNELURI DE JOACĂ

Acest tunel de hârtie maro kraft poate fi utilizat atât ca adăpost cât și pentru joacă.


  • ACCESORII DIN POLICARBONAT PENTRU ÎMBOGĂȚIREA MEDIULUI DE VIAȚĂ

Acest produs reutilizabil și autoclavabil este fabricat din plastic roșu și oferă animalelor un sentiment de adăpost și siguranță.

Puteți găsi mai multe accesorii din policarbonat în foaia de produs (PDF) de la sfârșitul paginii.


  • CLEȘTE CROTALIAT

Acești clești de perforare autoclavabili, fabricați din oțel inoxidabil sunt ideali pentru marcarea rapidă și ușoară a urechilor.


MAI MULTE INFORMATII:

Îmbogațirea calității mediului (PDF)

Îmbogațirea calității mediului accesorii policarbonat (PDF)

Cuști, capace și accesorii pentru rozătoare mici (PDF)

Derulează în sus