Echipamente și accesorii pentru creșterea animalelor de laborator

Sisteme de transport și coșuri pentru sticle de apă

Sistemul de transport ZOONLAB pentru coșurile de spălat sticle face ca toate procesele de lucru asociate cu sticle de apă sa fie mai ușoare în fiecare zi. Căruciorul de transport și coșurile de spălat potrivite asigură o gestionare ergonomică și eficientă a managementului sticlelor de apă.

Carucior transport sticle apă

CĂRUCIOARE DE TRANSPORT PENTRU COȘURI DE SPĂLAT STICLE

  • DIN OȚEL INOXIDABIL AUTOCLAVABIL

Cărucioarele de transport ZOONLAB pentru coșurile de spălat fac munca de zi cu zi cu sticle de apă mai ușoară. Coșurile de spălat rămân încărcate în căruciorul de transport pe întreaga procedură în timpul încărcării și descărcării. Șinele de plastic (opționale) simplifică încărcarea si descărcarea coșurilor și previn zgomotele de măcinare supărătoare. Formele rotunde și roțile autoclavabile cu funcționare ușoară asigură un confort excelent de transport. Căruciorul autoclavabil este din oțel inoxidabil extrem de bine finisat. Două roți din față din cele patru roți pot fi blocate astfel încât utilizatorul să poată comuta între o bună și precisă mobilitate și o stationare fermă. Modelul standard are o mare capacitate de pînă la 10 coșuri de spălat sticle, dar la cerere, cărucioarele de transport pot fi realizate în configurație și de 12, 15 sau 18 coșuri.

COȘURI DE SPĂLAT STICLE APĂ

  • DIN OȚEL INOXIDABIL AUTOCLAVABIL

Coșurile ZOONLAB de spălat sticle sunt concepute pentru toate sticlele de apă de dimensiuni convenționale (standard). Ele sunt realizate din oțel inoxidabil, sunt lustruite electrolitic și sunt autoclavabile. Toate versiunile de coșuri de spălat pot fi stivuite între ele. Sticlele sunt fixate printr-un capac detașabil, care asigură, că acestea rămân sigure în timpul procesului de spălare și curățare.

  • Sub rezerva modificărilor tehnice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus