Echipamente și accesorii pentru creșterea animalelor de laborator

Creșterea peștilor ZEBRA pentru cercetare

ZEBRA fish sisteme de crestere

Creșterea peștilor pentru cercetare se folosește în practică la predarea biologiei, testarea toxicității, investigarea embrionilor, screeningul medicamentelor.

Zebrafish este modelul animal pentru cercetare genomică. Sunt multe țesuturi și sisteme de organe similare cu cele umane, de exemplu inimă, oase, pancreas și rinichi. Dezvoltarea embrionilor de pește zebră este utilă pentru studiile de inginerie fizică, chimică și genetică. Există, de asemenea beneficii semnificative ale utilizării peștelui zebra transgenic pentru teste de mediu. Este ușor de reprodus, are o fertilitate puternică, iar genele au fost complet decodate. Este un nou model animal pentru cercetarea vertebratelor și este foarte iubit de către biologii care studiază dezvoltarea.

Model animal

Modelul Zebrafish dezvoltă multe boli umane, inclusiv boli aferente sistemului nervos, hematopoieza și cele specifice sistemului imunitar. De asemenea, peștii pot fi utilizați pentru ”gene knockout” și pentru a spori descoperirea și cercetarea de noi medicamente. Pestele Zebra transgenic poate fi utilizat pentru testarea medicamentelor aferente unor boli specifice din prezent. S-a dovedit a fi un bun instrument de cercetare și va deveni din ce în ce mai important și pentru depistarea drogurilor. Genele lor sunt similare cu cele ale oamenilor și, astfel, se poate imita modelul bolilor umane. Caracteristicile acvatice sunt convenabile pentru dozarea directă. Sunt utilizați în biologia cancerului, genetică, toxicologie, dezvoltarea de noi medicamente etc. Există deja multe laboratoare care utilizează Zebrafish modelul animal pentru genomică și dezvoltă cercetări.

Catalog sisteme de crestere a pestilor ZEBRA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus